Voorwerp of fiets gevonden?

Als je een voorwerp vindt, breng je dat best binnen bij de politie. Wij doen al het mogelijke om het terug te bezorgen aan de eigenaar.  

Ook fietsen, steps, ... die ergens achtergelaten werden of voor lange tijd aan het station blijven staan ("zwerffietsen") worden opgehaald.

 

Jouw voorwerp of fiets herkend?

De gevonden voorwerpen waarvan we de eigenaar niet kunnen achterhalen, plaatsen we hier op onze website. Ook gevonden fietsen, steps, ... plaatsen we hier. (Gevonden fietsen worden bij de gemeente gestockeerd en kunnen dus niet onmiddellijk meegegeven worden.)

Herken je een voorwerp dat je verloren bent? Dan kan je langskomen op het kantoor waar het bewaard wordt om het af te halen, zonder afspraak. Kijk wel even de openingsuren van onze kantoren na, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Lees goed na of het voorwerp of de fiets op het kantoor in Kapellen of in Stabroek ligt/staat! Noteer ook het meldingsnummer dat erbij vermeld staat, zodat de onthaalmedewerker je vlot kan helpen bij het teruggeven van je voorwerp of fiets. 

Geïdentificeerde voorwerpen worden aan de eigenaar teruggegeven na vertoon van een geldig identiteitsbewijs en (eventueel) aankoopfactuur, foto of gedetailleerde beschrijving van het voorwerp. Je moet dus kunnen aantonen dat het om jouw eigendom gaat.

 

 Naar de gevonden voorwerpen 

 Naar de gevonden fietsen, steps, ...